درباره وبلاگ


با یاد خدا و با سلام امیدوارم لحظات خوبی را سپری کنید. با معرفی این سایت به دیگران قدمی مثبت در جهت اطلاع رسانی و آموزش بردارید.


<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




Tecnology, Energy, Computer
فناوری، انرژی و کامپیوتر (TEC)
 
اپتیموس پرو و اپتیموس نت

شرکت ال جی دو تلفن هوشمند جدید با اندروید Gingerbread معرفی کرده است. تلفن Optimus Pro و دارای کیبرد فیزیکی است و نمایشگری لمسی ۲.۸ اینچی دارد و در سه رنگ ارایه می شود. ال جی امیدوار است کیبرد این تلفن کاربران توییتر را ترغیب به خریدن اش بکند تا بتوانند با سرعت بیشتری توییت بکنند. چرا که ویجت های توییتر و فیسبوک را درصفحه خانگی تلفن قرار داده است. ‏

مدل بعدی Optimus Net نام دارد. این یکی نمایشگری لمسی 3‪.‬2 اینچی دارد و از کیبرد روی آن خبری نیست. رزولوشن نمایشگر 320 در 480 پیکسل است. این تلفن در بعضی کشورهای اروپایی با سنسور NFC ارایه میشود. و در آسیا این مدل قابلیت استفاده از دو سیم کارت را خواهد داشت. اپتیموس Net در دو رنگ مشکی و سفید ارایه میشود. ‏

7-15-2011lgoptimusnetoptimuspro3.jpg

هر دو گوشی اپتیموس پرو و اپتیموس نت با پردازشگر 800MHz ارایه و از حدود یک ماه دیگر وارد ۳۰ کشور می شوند. اما هنوز قیمت شان مشخص نشده است. ‏

www.Esfahanian.info


چهار شنبه 15 تير 1390برچسب:, :: 12:39 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian

اگرچه شرکت اپل در "کنگره جهانی تلفن‌همراه"(MWC 2011) آخرین مدل از سری گوشی‌های هوشمند خود موسوم به آیفون 4 را به نمایش نگذاشت، اما این محصول موفق شد عنوان "بهترین دستگاه الکترونیکی همراه" در این نمایشگاه را از ان خود کند.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) شرکت اپل در MWC 2011 مانند نمایشگاه CES 2011 که حدود یک ماه قبل در لاس‌وگاس آمریکا برگزار شده بود، گوشی هوشمند آیفون را به نمایش نگذاشت. اما با این وجود داوران بزرگترین نمایشگاه موبایلی جهان که هم‌اکنون در شهر بارسلونای اسپانیا در حال برگزاری هستند گوشی هوشمند آیفون 4 را به عنوان بهترین دستگاه موبایلی جهان برگزیدند.
در توضیح مربوط به انتخاب این محصول به عنوان "بهترین دستگاه موبایلی جهان" آمده است: «نمایشگر باکیفیت، طراحی زیبا، مواد اولیه کاربردی و قابل بازیافت و اکوسیستم پیشرفته برای عرضه خدمات وابسته و توسعه نرم‌افزارها به کمک شرکت‌های مربوطه. در رقابت تنگاتنگ بازار موبایلی امروز آیفون 4 موفق شده است از تمام رقبای خود پیشی بگیرد و بتواند به عنوان بهترین گوشی هوشمند دنیا برگزیده شود».
لازم به ذکر است که شرکت‌های دیگر موفق شدند در این رقابت رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دهند. شرکت HTC با گوشی Desire توانست رتبه دوم این لیست را از آن خود کند. این شرکت همچنین موفق شد عنوان "بهترین کارخانه تولیدکننده موبایل در سال" را به خود اختصاص دهد.
ابزارهای Angry Birds، Google Maps و BlackBerry Messenger نیز در این میان توانستند در بخش نرم‌افزار صاحب عنوان‌های نخست شوند.

www.Esfahanian.info


چهار شنبه 15 تير 1390برچسب:, :: 12:35 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian

شرکت HTC در پی حضور خود در "کنگره جهانی تلفن‌همراه" در بارسلونای اسپانیا، سه گوشی هوشمند جدید خود را که مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید گوگل ساخته شده‌اند، در معرض دید عموم قرار داد که این سه گوشی با نام‌های Desire S، Incredible  و Wildfire S شناخته می‌شوند.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این سه گوشی که پیش‌تر مدل اولیه آن‌ها وارد بازار شده بود و بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته بود، شامل رابط کاربری HTC Sense می‌شوند.

شرکت ودافون اعلام کرده است که این سه گوشی هوشمند اندرویدی را در فصل دوم سال جاری میلادی وارد آمریکا می‌کند که همزمان با آن، محصولات یاد شده به دست کاربران در دیگر کشورهای دنیا نیز می‌رسند. به گفته شرکت HTC، این سه محصول بهترین سرعت و کیفیت برای خدمات موبایلی را در اختیار کاربران می‌گذارند و از این حیث با تمام محصولات مشابه موجود در بازار برابری می‌کنند.


 



HTC Desire S.jpg


گوشی هوشمند Desire S شامل پردازنده یک گیگاهرتزی Snapdragon MSM8255 می‌شود و از مهم‌ترین قابلیت‌های آن می‌توان به نمایشگر لمسی 7/3 اینچی با کیفیت WVGA، دوربین دیجیتالی با قابلیت تصویربرداری با کیفیت HD و پشتیبانی از نسل جدید شبکه‌های مخابراتی اشاره کرد.


HTC Incredible S.jpg


گوشی Incredible S نمایشگر لمسی 4 اینچی را در خود جا داده است و دوربین دیجیتلای 8 مگاپیکسلی آن علاوه بر تصویربرداری با کیفیت HD، دو فلش LED را نیز شامل می‌شود و از امکانات دیگر آن می‌توان به برقراری تماس‌های تصویری، پخش مستقیم برنامه‌های تلویزیونی و پشتیبانی از فناوری DLNA اشاره کرد.


HTC Wildfire S.jpg


دوربین Wildfire S نیز دوربین 5 مگاپیکسلی با قابلیت اتوفوکوس را در خود جا داده است و 13/10 میلیمتر ضخامت دارد که بر این اساس از باریک‌ترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار محسوب می‌شود. این محصول نمایشگر لمسی 2/3 اینچی با کیفیت HVGA دارد.



 

www.Esfahanian.info


چهار شنبه 15 تير 1390برچسب:, :: 12:28 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian


به دنبال  انتشار گزارش مربوط به افزایش فروش محصولات HTC در ماه ژوئن، ارزش سهام پنجمین شرکت تولیدکننده تلفن‌همراه در جهان در بازارهای بورس بالا رفت و نگرانی کارشناسان اقتصادی مبنی بر کاهش درآمدهای این شرکت بزرگ تایوانی پایان یافت.


به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) با انتشار این خبر ارزش هر سهم HTC  در بازار بورس 0250 GMT چهار درصد افزایش یافت. این شرکت تایوانی بزرگترین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند مبتنی بر سیستم‌عامل ویندوز فون مایکروسافت و اندروید گوگل در جهان محسوب می‌شود.


"بونی چانگ"(Bonnie Chang) از تحلیلگران مرکز اقتصادی Yuanta Securities در این خصوص گفت: «بخشی از افزایش ارزش سهام HTC در بازار بورس به این دلیل است که از مدت‌ها قبل پیش‌بینی شده بود که فروش محصولات این شرکت در ماه ژوئن پیشرفتی نخواهد داشت و سیر خطی را دنبال خواهد کرد. بر این اساس افزایش فروش این محصولات در ماه ژوئن موجب شد که ارزش سهام آن نیز به میزان چشمگیری رشد کند».


شرکت HTC طی گزارشی اعلام کرد که در ماه ژوئن با رشد 8/87 درصدی فروش محصولات خود نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. فروش گوشی‌های هوشمند HTC نسبت به ماه مه رشد 116 درصدی را نشان می‌دهد.


این شرکت پیش‌بینی کرده است که تا پایان سال جاری میلادی بیش از 50 میلیون دستگاه گوشی را در بازار جهانی به فروش خواهد  رساند.

www.Esfahanian.info


برخلاف جنبش اخیری که به منظور معرفی موبایل به عنوان یکی از عوامل سرطانزا آغاز شده است، شواهدی که دانشمندان به تازگی به دست آورده اند فاصله میان کاربرد تلفن همراه و ایجاد تومورهای مغزی را بیشتر کرده است.
بازبینی گسترده ای که توسط گروهی از محققان بریتانیایی، آمریکایی و سوئدی بر روی نتایج مطالعات پیشین انجام گرفته نشان می دهد هیچ نشانه قانع کننده ای از ارتباط میان ابتلا به سرطان و استفاده از تلفن همراه وجود ندارد.


همچنین مشخص شده است موبایلها از مکانیزم بیولوژیکی لازم برای ابتلای افراد به تومورهای مغزی ناشی از قرار گرفتن در معرض سیگنالهای رادیویی موبایل برخوردار نیستند. به گفته محققان با وجود اینکه از قطعیت شواهد به دست آمده اطمینان حاصل نشده است، اکثریت این شواهد علیه فرضیه تاثیر موبایل بر ابتلا به سرطان مغز هستند.


نتایج این بازبینی درست دو ماه پس از انتشار گزارش آژانس بین المللی تحقیقات سرطان سازمان بهداشت جهانی که در آن موبایل یکی از عوامل احتمالی ابتلای انسان به سرطان معرفی شده، منتشر شده است.


"آنتونی سوردلو" از موسسه مطالعات سرطان بریتانیا که هدایت این مطالعه جدید را به عهده داشته معتقد است این دو رویکرد با یکدیگرمتناقض نیستند و هدف آژانس بین المللی سرطان قرار دادن موبایل در دسته خطرهای از پیش تعریف شده بوده است. به گفته وی مطالعه جدید به منظور اعلام دیدگاه دانشمندان درباره ارتباط میان این دو پدیده بوده و مطالعه WHO به منظور دسته بندی خطر استفاده از موبایل بر اساس سیستم از پیش تنظیم شده این سازمان بوده است. از دیگر مواردی که آژانس بین المللی سرطان به عنوان عوامل سرطان زا اعلام کرده می توان به سرب، ترشی سبزیجات و قهوه اشاره کرد.


استفاده از تلفنهای همراه از اوایل دهه 1980 افزایش قابل توجهی داشته است تا جایی که امروزه تعدا موبایلهای در حال استفاده جهان به پنج میلیارد رسیده است اما جنجالها درباره ارتباط احتمالی این ابزارهای ارتباطی با نوعی خاص از تومور مغزی هرگز فروکش نکرده است.


بزرگترین مطالعه ای که تا کنون درباره این موضوع و ارتباط این دو پدیده در جهان انجام گرفته مطالعه ای است که بر روی 13 هزار داوطلب و طی دوره ای 10 ساله انجام گرفته و نتایج آن سال گذشته منتشر شده است. سوردلو به همراه گروهی بین المللی از دانشمندان نتایج این تحقیق را با دقتی بالا بازخوانی و تجزیه و تحلیل کردند اما دریافتند پاسخ واضحی به سوال اصلی مطالعه درباره تاثیر موبایل بر ابتلا به سرطان ارائه نشده و چندین خطای روش شناختی نیز در این تحقیق وجود دارد.


دیگر مطالعاتی که در چندین کشور مختلف انجام گرفته نیز هیچ نشانی از افزایش ابتلا به تومورهای مغزی طی بیست سالی که از عرضه موبایل در بازارهای جهانی و 10 سالی که از افزایش استفاده جهانی از این ابزار می گذرد؛ نیافته است. به گفته محققان اثبات عدم وجود ارتباط پدیده ها با یکدیگر همواره دشوارتر از یافتن ارتباط موجود میان پدیده ها است.


سوردلو ریاست کمیته دائمی اپیدمیولوژی "کمیسیون بین المللی محافظت در برابر تابشهای غیر یونیزه" را به عهده دارد. این کمیسیون نهادی بین المللی و مورد تایید سازمان بهداشت جهانی است که دستورالعملهایی را برای محدود سازی قرار گرفتن در معرض تابشهای غیر یونیزه ارائه می کند.


بر اساس گزارش رویترز، از آنجایی که کاربرد موبایلها روز به روز افزایش پیدا کرده و در همه جوانب زندگی روزمره، از اینترنت گردی گرفته تا برقرار ارتباط، کاربرد موثری دارند، متخصصان صنعتی می گویند به نظر نمی آید که تهدیدهای این ابزار برای سلامتی انسان بتواند افراد را از استفاده از آن بازدارد.

www.Esfahanian.info


چهار شنبه 15 تير 1390برچسب:, :: 1:12 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian
تولد جی اس ام مبارک

امروز تولد ۲۰ سالگی GSM است. در اول جولای سال ۱۹۹۱ نخستین تماس موبایل از طریق شبکه GSM توسط نخست وزیر فنلاند، آقای هولکری برقرار شد. این تماس با تجهیزات ساخت نوکیا روی باند اصلی 900MHz که مخصوص GSM است برقرار شد. ‏

حالا این شبکه در سراسر جهان گسترده شده و بیش از ۱.۵ میلیارد نفر از انسان ها در ۲۱۲ کشور جهان از این شبکه برای ارتباطات تلفن همراه استفاده می کنند. مدتی بعد اس ام اس هم بر روی این شبکه متولد شد و سپس نوبت به اینترنت رسید. GPRS و بعد از آن EDGE همگی رو این شبکه پیاده سازی شدند. ‏

حالا امروز شما نمی توانید کسی را پیدا کنید که تلفن همراه نداشته باشد. شبکه های موبایل نسل بعدی هم همگی مدیون جی اس ام هستند. فراموش نکنید که امروز روز مهمی برای تلفن همراه تان محسوب می شود. شاید بخواهید یک پیامک تبریک برای تلفن تان بفرستید. ‏

در چنین روزی بد نیست این مطلب نارنجی را هم بخوانید: ‏ یک تماس تلفنی در شبکه موبایل چگونه کار می کند؟ ‏

 

cell_phone_calls_16_nerenji_ir.jpg

‎تا به حال با خودتان فکر کرده اید که فناوری تلفن های همراه چگونه کار می کند؟ نظرتان در مورد نسل اول، دوم و سوم شبکه موبایل چیست؟ آیا در این مورد چیزی می دانید؟ اگر می خواهید به سادگی با همه اینها آشنا شوید این مطلب را از دست ندهید. بارها این اتفاق برایتان رخ داده است که تلفن همراه خودتان را کنار یک بلندگو می گذارید و لحظاتی قبل از دریافت تماس، نویزی با ریتم خاص بر روی بلندگو می شنوید.

 

‎برای من این سوال وجود داشت که به راستی یک تماس تلفنی از طریق تلفن همراه با این سیگنالهای ارسالی و دریافتی، چگونه کار می کند. شما هم اگر از نحوه کارکرد آنها مطلع نیستید، در مجموعه عکس ها و توضیحات ادامه مطلب می توانید با این موضوع آشنا شوید.

 


cell_phone_calls_17_nerenji_ir.jpg

‎"تلفن های همراه دستگاهای رادیویی هستند که توسط ارسال و دریافت صدا بر روی امواج اقدام به برقراری ارتباط در یک منطقه می کنند."

 

cell_phone_calls_1_nerenji_ir.jpg

‎۱- در ابتدا تلفن همراه نزدیک ترین ‎آنتن مخابراتی تلفن همراه ‎را شناسایی می کند. زمانی که شما اقدام به برقراری تماس تلفنی و یا روشن نمودن تلفن همراهتان می کنید، تلفن همراه شما یک پیام به همان آنتن ارسال می کند.

 

cell_phone_calls_2_nerenji_ir.gif

‎۲- در این مرحله تماس شما از طریق کابل و یا فیبر نوری به نقطه دسترسی بیسیم، واقع در ‍‍پایین دکل که به یک سویچ چند پرت متصل است، حرکت می کند.

 

cell_phone_calls_3_nerenji_ir.jpg

‎۳- تماس شما (به همراهی بقیه تماس ها) ۲ راه برای انتقال به شبکه اصلی را دارد. ‎راه اول که روش معمول انتقال داده هاست، از طریق خطوط T1 ‎و یا T3 ‎بر روی بستر کابلی واقع در زیر زمین انجام می پذیرد.

 

‎در روش دوم داده ها از طریق یک آنتن بیسیم پرقدرت که در دید مستقیم یکی دیگر از سایتهای دارای اتصال کابلی قرار دارد، توسط امواج ‎ریز موج ‎منتقل می گردند. ‎این روش یا به صورت پشتیبان در زمان ضعف اتصال زمینی استفاده می شود و یا زمانی که از لحاظ فیزیکی خطوط T1 و یا T3 به کلی وجود ندارند.

 

cell_phone_calls_4_nerenji_ir.jpg

‎۴- تماس ورودی از شبکه اصلی به سمت سوییچ باز می گردد و پس از آن به بالا، به سمت آنتن هدایت می شود تا به سمت دستگاه تلفن همراه برود.

 

‎(در صورتی این اتفاق رخ می دهد که دستگاه تلفن در پوشش همان آنتن باشد)  
‎اگر شما جابجا شوید سیگنالی مبتنی بر تغییر سلول از طرف سلول تحت پوشش آنتن جدید به سمت تلفن همراه شما ارسال می گردد، که از آن زمان به بعد آن سلول مسئول برقراری ارتباط شما با شبکه اصلی می باشد.

 

‎نیکولا تسلا (1865-1943 میلادی)

cell_phone_calls_5_nerenji_ir.jpg

‎تکنولوژی های بیسیمی که هم اکنون از آنها استفاده می شود بر پایه تئوریهای آقای تسلا می باشد، وی که بر روی روشهای انتقال انرژی به صورت بیسیم در فواصل طولانی تحقیق می کرد، اختراعی در قسمت فرستنده های بیسیم را به نام خودش ثبت کرده است.

 

‎آنتن های مخابراتی چگونه کار می کنند؟

cell_phone_calls_6_nerenji_ir.jpg

‎زمانی که شما به یک آنتن مخابراتی تلفن همراه نگاه می کنید، مشاهده می کنید که چندین اسکلت مثلی بر روی نوک آن سوار می باشد.

 

‎این تعدد مربوط به اپراتورهای مختلفی می شود که به صورت همزمان از یک دکل مخابراتی استفاده می کنند. ‎تعدد اسکلت های مثلثی به ندرت در ایران مشاهده می شود. زیرا اپراتورهای موبایل هر کدام به تنهایی سایتهای اختصاصی خود را دارند‫.‬ در اصطلاح Site Sharing در ایران رواج ندارد.اسکلتهای مثلثی پوشش ۳۶۰ درجه ای خود را به سه قسمت ۱۲۰ درجه ای تقسیم میکنند، که این ۳ بخش نیز می توانند به ۳ قسمت ۴۰ درجه ای دیگر تقسیم شوند.

 

cell_phone_calls_7_nerenji_ir.jpg

‎سلول منطقه ایست حول یک آنتن مخابراتی که از لحاظ تئوری یک ۶ ضلعی است که تحت پوشش امواج همان آنتن مخابراتی می باشد.

 

‎هر کدام از ایستگاه های مرکزی با انتشار امواج با قدرت کم از نفوذ موج به خارج محدوده سلول خودشان جلوگیری می کنند. این ویژگی باعث می شود تا سلولهایی که وجه اشتراکی با هم ندارند از فرکانسهای مشابهی در سطح شهر استفاده کنند.

 

‎فرکانسهای سلولی

cell_phone_calls_8_nerenji_ir.jpg

‎در سیستم آنالوگ تلفن های همراه، هر سلول، یک هفتم از کانالهای ۲ طرفه صوتی را مورد استفاده قرار می دهد، از این جهت در یک دسته هفت تایی از سلولها تداخل فرکانسی وجود ندارد، زیرا هر کدام از آنها از یک دسته از فرکانسهای یکتا استفاده می کنند.

 

cell_phone_calls_9_nerenji_ir.jpg

‎معمولا یک اپراتور تلفن همراه ۸۳۲ موج فرکانسی را برای استفاده در هر شهر دریافت می کند. هر دستگاه تلفن همراه از ۲ فرکانس برای هر تماس استفاده می کند(یکی برای ارسال و دیگری برای دریافت صدا) بنابراین ۳۹۵ موج فرکانسی برای هر اپراتور وجود دارد.  
‎۴۲ موج فرکانسی باقیمانده به عنوان کانال های کنترلی استفاده می شوند.     ۸۳۲=۴۲+(۳۹۵x۲)

 

‎هر سلول که از یک هفتم فرکانسهای موجود (برای جلوگیری از تداخل امواج) استفاده می کند، دارای ۵۶ کانال صوتی آماده به کار است .

 

‎این بدین معنی است که در هر سلول ۵۶ نفر میتوانند به صورت همزمان با تلفن همراهشان صحبت کنند. ‎سیستم سلولی آنالوگ را اصطلاحا ‎نسل اول ‎می نامند.

 

‎در روش انتقال دیجیتالی ‎‫(‬نسل دوم‫)‬ ‎تعداد کانالهای در دسترس افزایش می یابد ، که متداولترین روشهای افزایش عبارتند از:  
 

 

FDMA ‎ ‫-‬ دسترسی چندگانه تقسیم فرکانسی

 

cell_phone_calls_10_nerenji_ir.jpg

‎روشی که در آن هر تماس تلفنی بر روی یک فرکانس جدا قرار می گیرد.

 

TDMA ‎ ‫-‬ دسترسی چندگانه تقسیم زمانی

 

cell_phone_calls_11_nerenji_ir.jpg

‎روشی که در آن هر تماس تلفنی در کسری از ثانیه بر روی فرکانس خاص قرار می گیرد.

 

CDMA ‎ ‫-‬ دسترسی چندگانه تقسیم کدی

 

cell_phone_calls_12_nerenji_ir.jpg

‎روشی که در آن به هر تماس تلفنی کدی یکتا اختصاص می یابد و در بین فرکانس های در دسترس پخش می گردد.

 

cell_phone_calls_13_nerenji_ir.jpg

‎نسل سوم ‎هم نیز از روشهای مشابهی همچون CDMA2000, WCDMA(UTMS), TD-SCDMAبه منظور افزایش کانال ها استفاده می کند.  
 
‎شبکه های نسل سوم توانایی جابجایی داده ها را تا سرعت ۳ مگابیت بر ثانیه را دارند (با این سرعت می توان یک فایل صوتی ۳ دقیقه ای، با فرمت MP3 را در عرض ۱۵ ثانیه بارگذاری نمود) ‎در حالیکه سریعترین تلفن های نسل دوم می توانند حداکثر با سرعت ۱۴۴ کیلوبیت بر ثانیه داده ها را منتقل کنند (با این سرعت می توان یک فایل صوتی ۳ دقیقه ای، با فرمت MP3 را در عرض ۸ دقیقه بارگذاری نمود)

 

‎تلفنهای آزاد (آنلاک)

cell_phone_calls_14_nerenji_ir.gif

‎تلفن های همراهی که اصطلاحا قفل می باشند تنها توانایی شناسایی سیم کارت اپراتور خاصی را دارند. این قفل نرم افزاری می باشد و اغلب امکان از کار انداختن آن توسط کد یا نرم افزارهای خاص وجود دارد. ‎ولی تلفن های همراهی که آزادند و به اپراتور خاصی وابستگی ندارند ، توانایی شناسایی سیم کارت هر اپراتوری را دارند.

 

cell_phone_calls_15_nerenji_ir.gif

 

www.Esfahanian.info


چهار شنبه 15 تير 1390برچسب:, :: 1:7 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian
سامسونگ از فروش تلفن های گلکسی خوشحال است

معمولا انتظار داریم آمار های فروش میلیونی دستگاه های قابل حمل را از اپل بشنویم. اما باید گفت که سامسونگ هم توانایی اعلام چنین آمار هایی را پیدا کرده است. پارسال سامسونگ موفق شد با تلفن گلکسی اس، فروش 3 میلیون نسخه ای را در 85 روز تجربه کند. چند ماه بعد فروش این تلفن به 10 میلیون رسید.

 


به نظر می رسد جانشین گلکسی اس، دارد موفق تر عمل می کند. مطابق ادعای سامسونگ، گلکسی اس 2، موفق شده در 55 روز سه میلیون مشتری جلب کند. یعنی در هر 1.5 ثانیه، یکی از این تلفن ها به فروش می رود. این سریع ترین رکورد فروشی است که سامسونگ توانسته تجربه کند.

 


به خودی خود جالب است که سامسونگ توانسته با ارائه ی دو محصول شایسته و ترکیبی مناسب از سخت افزار و نرم افزار به این فروش دست یابد. این در حالی است که رقیبان بسیار قدرتمندی مانند Atrix 4G؛ علیرغم موفقیت های قبلی موتورلا در گوشی های اندرویدی، نتوانسته اند چندان خیره کننده عمل نمایند.

www.Esfahanian.info


موبایل ؛ وسیله ای که در ابتدا فقط برای مکالمه بدون نیاز به سیم و در مقیاسی بزرگ تر از تلفن های بی سیم استفاده می شد کم کم تبدیل به یک مینی کامپیوتر شده است . هر روز به امکانات جانبی کاربردی و سرعت عملیات آن اضافه می شود و در این بین شکل و شمایل آن نیز تغییرات گسترده ای کرده و با دقیق تر شدن تکنولوژی ساخت قطعات الکترونیکی هر روز شاهد گوشی های باریکتر و کم حجم تر ( متناسب با کارایی هایش ) هستیم . این قضیه تا جایی پیش رفته که دیگر تکنولوژی ها و گجت ها را به شدت تحت شعاع خود قرار داده و کم کم باید با آنها خداحافظی کنیم . در واقع گوشی ها از هر تکنولوژی یکی را در خود جا داده اند و تقریبا همه منظوره شده اند.

لیست ۸ تایی گجت ها و خدماتی که توسط اسمارت فون ها از صحنه فناوری دنیا حذف شدند را مشاهده بفرمایید .

۱ – موزیک پلیر ها

تمامی امکانات مربوط به پخش صدا در گوشی ها موجود می باشد تا جایی که شرکت اپل از کم شدن تعداد خرید آیپاد توسط مردم خبر داده است .

۲ – کنسولهای بازی قابل حمل

نینتندو و سونی در سرتاسر دنیا به فروش می روند اما انگار نمی شود در دنیایی که مردم با گوشی هایشان همه کار می کنند الی برقرای ارتباط به جنگ اسمارت فون ها رفت . فروشگاه های نرم افزاری اپل و گوشی های اندرویدی هزاران بازی را برای گوشی های خود طراحی مرده اند . پس چه لزومی به داشتن یک کنسول بازی جداگانه می باشد ؟ حتی برای بازی های ۳ بعدی هم گوشی های ۳ بعدی مثل LG Thrill یا HTC EVO 3D موجود می باشند .

۳ – دوربینهای point and shoot

دوربین های قدیمی که جلوی چشم خود می گرفتیم تا کادر را تنظیم کنیم را دوربینهای ببین و بگیر می گویند . این دوربینها برای کسانی که به عکاسی حرفه ای نیاز ندارند و فقط برای ثبت خاطرات خود عکس می گیرند ساخته شده . در سالهای قبل کیفیت تصاویر گرفته شده با موبایل به پای دوربینهای دیجیتالی نمی رسید اما امروزه با جاسازی لنزهای دقیق و با رزولوشن بالا بهانه ای برای خرید دوربین عکاسی یا فیلم برداری باقی نمی ماند .

۴ – ویدئو پلیر ها

دستگاه پرتابل مدیا پلیر Archos را به یاد دارید ؟ نسل پنجم آیپاد ویدئو را چطور ؟ این دو وسیله برای استفاده های صوتی و تصویری ساخته شده اند اما بعد از مدتی امکانات آنها به گوشی های هوشمند مهاجرت کردند . گوشیهایی با صفحه نمایش پهن مثل HTC ThunderBolt با تفکیک پذیری بالا و سرعت انتقال اطلاعات و نمایشگر ۴ اینچی ضربه نهایی برای بیرون راندن ویدئو پلیرها از بازار بود .

۵ – ضبط کننده های صدا

گوشی ها علاوه بر داشتن این آپشن ، می توانند صدای مکالمات شما را نیز ضبط کنند پس چه دلیلی برای خریدن یک ریکوردر می باشد . وقتی با دو برابر کردن قیمت یک ریکوردر می توان گوشی موبایل متعارف خرید چرا اینکار را نکنیم .

۶ – سیستمهای هدایت و مسیر یابی (GPS)

سیستمهای GPS مختلفی در حال ارتقا و پیشرفت هستد مثل Garmin ، Magellan و TomTom اما سازندگان این سیستمها کم کم به فکر تولید نرم افزارهایی برای جاسازی این سیستم در گوشی های هوشمند هستند .

۷ – دستیار دیجیتالی شخصی ( PDA یا کامپیوتر جیبی)

دفترچه یادداشت دارند ، دفترچه تلفن دارند ، بازی های فکری دارند ، می توانید با آنها نقاشی بکشید ، لیست انجام کار می توانید درست کنید و … اما مسلما تمام این کارها با موبایل هم انجام شدنی است حتی با کیفیت و سرعت بیشتر .

۸ – ساعت مچی

امروزه دیگر از هر شخصی در خیابان ساعت را بپرسید به جای اینکه به مچ خود نگاه کند یا دست به جیب می شود یا از داخل کیف موبایل ، گوشی خود را بیرون می آورد . در واقع اینطور به نظر می رسد که افراد از ساعتهای مچی تنها برای شیک پوش شدن و ست کردن آن با تیپ و فشن خود استفاده می کنند . هر چند ساعتهای مختلفی با امکانات جالب و تشویق کننده به بازار ارائه شده اند که در الکپرس نیز به برخی از آنها اشاره شده است .

www.Esfahanian.info


سه شنبه 14 تير 1390برچسب:, :: 20:58 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian

 

iphone 3gs vs iphone 4

در دنیای اپلی نمی توان از محصولات اپل صحبت نکرد . لوکس ترین گوشی ها ، لپ تاپ ها ،  کامپیوترهای all in one ، حداقل در ایران با مارک اپل شناخته می شوند . ( این قضیه در تمام دنیا به نظر من صادق است ) . محصولات جدید و رویایی اپل مثل آی پد و آیفون که دیگه جای خود دارد .

مسلما اگر خریدار قبل از خرید یک دید کلی نسبت به محصول مورد نظر داشته باشد ،‌خریدی آسان تر و با استرس کمتری را تجربه خواهد کرد . اگر بداند چه به دردش می خورد و تفاوت این محصول با آن یکی چیست قطعا نتیجه بهتری حاصل خواهد شد .

در ادامه مقایسه ای بدون شاخ و برگ اضافه بین آیفون ۴ و آیفون ۳Gs انجام دادیم که مشاهده می فرمایید .

۱- آیفون ۴ قابلیت video calling دارد اما آیفون ۳ جی اس ندارد.

۲- دوربین آیفون ۴ از ۳ جی اس با کیفیت تر است .

۳- قدرت تفکیک پذیری آیفون ۴ از ۳ جی اس بهتر است و از قابلیت نمایش رتینا بهره می برد.

۴- آیفون ۴ ، ژیروسکوپ دارد اما ۳ جی اس ندارد .

۵- قدرت پردازش و همچنین حافظه آیفون ۴ از ۳ جی اس بیشتر است .

۶- آیفون ۴ رنگ سفید نیز دارد اما ۳ جی اس تک رنگ است .

جزییات مقایسه را می توانید در جدول زیر ببینید .


تفاوت آیفون 4 با 3 جی اس

 

 

www.Esfahanian.info


صفحه قبل 1 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب